10 stvari koje treba da znate ako ste se zaljubili u oženjenog muškarca - Razmišljajte na vreme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 stvari koje treba da znate ako ste se zaljubili u oženjenog muškarca - Razmišljajte na vreme!

Budite svesne situacije.

Psihoterapeut i stručnjak za veze dr Marni Fojerman kaže da na osnovu statističkih podataka kojima raspolaže, može da kaže da muškarci retko kada ostavljaju svoje supruge zbog ljubavnica. U samo tri do pet odsto takvih slučajeva muškarci se razvode i žene onima sa kojima su varali.

Dakle, ako ste u vezi sa oženjenim muškarcem i nadate se da ćete ga dobiti samo za sebe, šanse su vam prilično tanke.

Da bi motivisale "druge" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žene da prekinu takve veze, dr Fojerman je izdvojila 10 stvari koje treba da znate.

Počela je neiskrenošću, što definitivno nije dobar početak.

Dobri muževi ne varaju svoje žene

Umesto toga, oni rade na rešavanju problema u braku. Zato nemojte da očekujete da će se promeniti i da će vama biti dobar muž.

S obzirom na to da ne provodite previše vremena sa njim, vama pokazuje samo svoju najbolju stranu. Uvek radite nešto zabavno, romantično... i zbog toga ga još više volite.

Veze sa ljubavnicama su zabavne, ne nose onu težinu svakodnevnih obaveza, zbog čega nemate ni objektivnu sliku o njemu.

Ne znate kako izgleda njegova svakodnevica

A kada biste videli kako izgleda njegova svakodnevica i kako se ponaša u različitim situacijama, možda vam se uopšte ne bi toliko dopadao.

Grubo je reći, ali druga žena ima svoju svrhu – da zabavi muškarca, udovolji mu i zadovolji ga. Ali, i to vremenom dosadi, tako da vrlo lako može da se desi da u nekom trenutku jednostavno shvati da vas dvoje niste jedno za drugo, što bi moglo da vam povredi osećanja.

Recimo da se razvede i da vi postanete njegova jedina partnerka. Vrlo je verovatno da vas njegova porodica i prijatelji nikada ne bi prihvatili i da bi vas uvek gledali kao osobu koja je rasturila nečiji brak.

Da i ne govorimo o tome ukoliko imate dete kojem vi sutra treba da budete maćeha...

I dalje ćete morati da se srećete sa njegovom bivšom.

Ukoliko imaju decu, imajte na umu da će njegova bivša žena morati da bude deo vašeg života, hteli vi to ili ne.

Ako je ženu prevario sa vama, kako možete da budete potpuno sigurni da i vas sutra neće zameniti nekom drugom? Moguće je da nikada nećete moći potpuno da mu verujete...

Odnosno, uvek će vas pratiti epitet ljubavnice. I svako koga upoznate, a sazna to, imaće predrasude prema vama.

Ukoliko se saznalo za vašu aferu i on je odbačen od strane porodice i prijatelja, moguće je da ćete osećati krivicu zbog toga.

Psihoterapeut kaže da je to i dobro jer znači da ste svesni da ste delimično i vi krivi za taj problem, ali može i silno da vas "jede" iznutra i prilično vam uništi život.

Dr Fojerman ističe da svako pravilo ima i izuzetak, te da se dešava da se ljudi razvedu i da muškarac ostane u srećnoj vezi sa onom koja mu je nekada bila ljubavnica.

Ali, kaže da bi u tom slučaju on trebalo da u razumnom roku ostavi ženu, umesto da to stalno odlaže, a savetuje i da idete na terapiju za parove, kako bi vaša veza imala veće šanse za uspeh, s obzirom na tako komplikovan početak.

S druge strane, ako stalno odlaže razgovor sa svojom sadašnjom ženom i stalno vas "drži na čekanju", ne traćite više ni sekund na to...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.