Седница Скупстине града одложена за 1. март

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 11:31

Седница Скупстине града одложена за 1. март

Најстарији одборник Скупштине града Тома Фила који је требало да председава конститутивном седницом, рекао је на почетку да се данашња седница због недостатка кворума одлаже за 1.март у 10 сати. Фото: Танјуг/Сава Радовановић У сали није било посланика листе „Александар Вучић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – Србија не сме да стане“, Социјалистичке партије Србије и листе „Ми – Глас из народа“.
Претходно су посланици листе „Србија против насиља“ и НАДЕ ушли у салу Скупштине града, где је требало да почне конститутивна седница.
Они су носили транспаренте против наводних изборних манипулација на Београдским изборима 17. децембра прошле године.
Danas konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda, ishod neizvestan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Седница Скупстине града одложена за 1. март се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.