Одлука о нафти одложена до 1. децембра

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2022, 18:05

Одлука о нафти одложена до 1. децембра

На иницијативу Хрватске и уз подршку две балтичке земље јуче скинута са дневног реда дерогација нафте за Србију, али је та одлука одложена на неко време. Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav Вучић је рекао да је одлука о нафти одложена до 1. децембра, али не постоји рационално објашњење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за хрватску интервенцију, сем зато сто сам хтео да идем у Јасеновац.
Председник Александар Вучић је такође исказао захвалност на разумевању Румена Радева, председника Републике Бугарске, који је отворено рекао да одлука о нафти није  фер према Србији, а Мицотакис је то рекао у завршној речи и хвала им на томе.
Vučić pozvao evropske lidere da razmotre svoju odluku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одлука о нафти одложена до 1. децембра се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.