Седница Скупштине Фудбалског савеза Србије одложена за осми јул

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 17:22

Седница Скупштине Фудбалског савеза Србије одложена за осми јул

Друга редовна седница Скупштине Фудбалског савеза Србије (ФСС), која је била заказана за 30. јун, одложена је за 8. јул, саопштио је данас председник ФСС Драган Џајић. Фото: ФСС У саопштењу ФСС се наводи да је генерални секретар Савеза Јован Шурбатовић обавестио Џајића да постоје >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << разлози за хитно одлагање седнице Скупштине Савеза.
„Од стране стручних служби ФСС неспорно је утврђена чињеница да чланови ФСС до данашњег дана нису доставили довољан број предлога кандидата за избор независних и правних тела ФСС, а који би испуњавали строге критеријуме независности, прописане чл. 40, 61, 65. и 78. Статута ФСС, па је у складу са тим неопходно да у наредним данима, чланови ФСС поднесу додатне предлоге и да Извршни одбор ФСС донесе Одлуку о предлозима за избор чланова независних тела ФСС“, стоји у саопштењу.
Alkaraz prvi, Đoković drugi nosilac na Vimbldonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Седница Скупштине Фудбалског савеза Србије одложена за осми јул се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.