Кадетска фудбалска репрезентација Србије поражена у четвртфиналу ЕП од Пољске

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2023, 17:17

Кадетска фудбалска репрезентација Србије поражена у четвртфиналу ЕП од Пољске

Кадетска фудбалска репрезентације Србије поражена је у четвртфиналу Европског првенства у Мађарској од селекције Пољске 3:2 (1:0). Фото: Фудбалски савез Србије Утакмица је почела лоше за изабранике Александра Луковића, Пољска је повела већ у четвртом минуту када је Јакуб Кржинановски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << натрчао на лопту коју је претходно одбранио голман Виктор Џодић и послао је у мрежу. Пољска је боље контролисала игру у првом полувремену, а лако је могло да се деси да се на одмор оде са 1:1, али Михајло Цветковић није искористио одличну прилику у 45. минуту.
Ипак, Србија је изједначила у 51. минуту поготком Вељка Вукојевића после одличног ударца Андреја Петровића. Пољска је вратила вођство у 62. минуту који је изборио и претворио у гол Данијел Миколајевски.
Матија Поповић је имао сјајну шансу за изједначење у 65. минуту, али је није искористио.
Нису се поредавали „орлићи“, изједначили су у 70. минуту кад је Андреј Суботић после асистенције Никше Делибашића послао лопту у мрежу Пољака.
Деловало је тад да ће меч отићи у продужетак, али да не буде тако, побринуо се Филип Рејчик мајсторијом из слободног ударца у 89. минуту.
Србија је елиминацијом у четвртфиналу континенталног шампионата остала без пласмана на Светско првенство које је на програму у новембру.
Slobodan Kovač ponovo seo na klupu Halkbanka

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кадетска фудбалска репрезентација Србије поражена у четвртфиналу ЕП од Пољске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.