Мурињо: Жао ми је Алегрија и играча Јувентуса, истина је и да је лига угрожена

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 10:02

Мурињо: Жао ми је Алегрија и играча Јувентуса, истина је и да је лига угрожена

Тренер фудбалског клуба Рома Жозе Мурињо изјавио је вечерас да му је жао играча Јувентуса, али је португалски стручњак додао да је угрожена регуларност у Серији А, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Gregorio Borgia

Фудбалски клуб Јувентус кажњен је данас одузимањем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 10 бодова због малверзација приликом трансфера играча. Торински клуб је пао са другог места у Серији А на седму позицију и практично је изгубио шансе за наступ у Лиги шампиона следеће сезоне.

„Ово је шала за мене. Казнили су Јувентус две утакмице пре краја сезоне. То је чудно за све, чак и за Јувентус. Да сте ми рекли пре утакмица са Монцом и Болоњом, имали бисмо другачији приступ у лиги. Морали смо све карте да бацимо на Лигу Европе“, рекао је Мурињо.

Рома је вечерас одиграла 2:2 на свом терену са екипом Салернитане у мечу 36. кола Серије А. Рома се тренутно налази на шестом месту на табели са 60 бодова.

„Жао ми је Масимилијана Алегрија и њихових играча јер су те бодове зарадили на терену, али истина је и да је лига угрожена. Не желим да причам више о овоме, жао ми их је јер су професионалци“, закључио је Мурињо.

https://gradskeinfo.rs/kosarkasi-partizana-pobedili-studentski-centar-i-izborili-polufinale-aba-lige-23-05-2023/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мурињо: Жао ми је Алегрија и играча Јувентуса, истина је и да је лига угрожена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.