Да ли знате како изгледа савршена жена у мушким очима?

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Maj.2023, 17:30

Да ли знате како изгледа савршена жена у мушким очима?

Колико год ми жене убеђивале себе да смо много сложенија бића од мушкараца, у стварности није тако. Многи припадници јачег пола имају тачно постављене тачке које њихова савршена жена треба да има. Фото: Pixabay/panajiotis Иако је тешко све означити, мушкарцима ћете бити много занимљивији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ако сте јаки у следећим областима:
Самопоуздање Мушкарци воле жене које имају свој став и мишљење. Колико год вам се чинило да мушкарац жели потпуну доминацију у вези, нема ништа досадније од жене која иде уз све и гази своје речи. Не постоји ништа лепше од жене која се одлично осећа у сопственој кожи и не плаши се да то покаже.
Смисао за хумор Ова ставка је дефинитивно једна од најважнијих. Заједнички смисао за хумор одржава здрав однос и даје неким не баш позитивним ситуацијама трачак светлости.
Поштовање приватности Одуприте се жељи да листате његове поруке и не спречавајте га да се дружи са пријатељима без вас. Дајте себи и њему мало времена да урадите нешто што обично не радите заједно.
Интересантна личност Не нужно за њега, већ за себе. Нађите хоби, читајте, бавите се спортом или било којом физичком активношћу, наставите школовање. Не постоји ништа привлачније од интелигентне жене која добро води сваки разговор.
Тајанственост и непредвидљивост Не дозволи никоме да те чита као отворену књигу. Пријатно изненадите вољену особу нечим што никада не би очекивао од вас, покажите му неке вештине које имате које му раније нисте открили и никада никоме не откривајте све своје тајне.
Снажан карактер Ни у ком тренутку се не претварајте да сте нешто што нисте. Покажите своју праву личност и карактер и будите верни себи. Никоме није пријатно да схвати да је провео одређено време са глумицом.
Осмех На крају, али не мање важно. Чак и неколико секунди вештачки произведеног осмеха може побољшати расположење и претворити вештачки у прави осмех. Осмехујте се што чешће, а да вам буде што пријатније, одржавајте оралну хигијену на високом нивоу.
Kako govor tela otkriva laž? Prepoznajte male signale

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли знате како изгледа савршена жена у мушким очима? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.