Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Dec.2023, 12:30

Зашто највише жена затрудни током празника?

Познато је да се у августу и септембру рађа највише деце, односно да највише жена затрудни током божићних и новогодишњих празника. Фото: Pexels/Amina Filkins Међутим, разлог за то нису сами празници, већ квалитет сперме! Истраживачи су открили да мушкарци имају најздравију сперму зими >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и у рано пролеће и да тада производе 70
милиона сперматозоида по милилитру сперме у односу на 68 милиона на крају пролећа.
„Ми са сигурношћу знамо да температура утиче на квалитет сперматозоида зато што хладноћа боље утиче на сперматозоиде него повишена температура“, изјавио је за ТВ Прва др Владимир Којовић.
Napravite čaj koji ublažava bol u grlu za nekoliko sekundi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зашто највише жена затрудни током празника? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.