Zemljotres u Kikindi FOTO

Izvor: B92, 17.Dec.2019, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres u Kikindi FOTO

Rano jutros oko 01.30 zemljotres je pogodio Kikindu. Epicentar je bio na dubini od 12 kilometara.

Kako javlja Republički seizmološki zavod u 01:28 časova po lokalnom vremenu registrovan je zemljotres magnitude 3.2 jedinica Rihterove skale u regionu mesta Kikinda, preneo je Sputnjik.

Intezitet u epicentru procenjen je na 4 do 5 stepeni Merkalijeve skale.

Vojvodina meteo je ranije javio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je zemljotres zabeležen na 15 km dubine.

Građani su mogli da osete potres, ali zemljotresi tog intenziteta ne mogu da izazovu veća oštećenja, rekli su za Tanjug u Republičkom seizmološkom zavodu. Kažu i da su se RSZ javljali građani Kikinde, kao i da nije bilo naknadnih potresa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slab zemljotres kod Kikinde

Izvor: RTS, 17.Dec.2019

. Noćas u 1.28 registrovan je zemljotres magnitude 3,2 jedinice Rihterove skale u regionu Kikinde.

Nastavak na RTS...

Tlo na Balkanu se ne smiruje: Zemljotres jačine 3,2 stepena pogodio Kikindu

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2019

Republički seizmološki zavod saopštava da je noćas Kikindu pogodio zemljotres jačine 3,2 stepena Rihterove skale. Građani osetili potres ali on nije bio takvog intenziteta da bi izazvao veća oštećenja Republički seizmološki zavod saopštio je da je noćas, u 1.28 časova,...

Nastavak na Večernje novosti...

Slab zemljotres kod Kikinde

Izvor: Danas, 17.Dec.2019

Na području Kikinde noćas u 01:28 registrovan je zemljotres magnitude 3,2 jedinica Rihterove skale, a intenzitet potresa u epicentru procenjen u rasponu od IV do V stepena Merkalijeve skale, objavio je Republički seizmiološki zavod.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.