Zemljotres u Engleskoj, stiže iz Nemačke!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres u Engleskoj, stiže iz Nemačke!

Liverpul spreman da odreši kesu.

Kako prenose nemački mediji, konkretno lokalna štampa iz Leverkuzena, Liverpul je spreman da krene u napad na supertalentovanog vezistu "Farmaceuta" Kaija Haverca.

Ovaj vezista je skrenuo pažnju čitave Evrope, veliki broj klubova je pokazao interesovanje i Bajer je navodno svestan da će narednog leta morati da se pozdrave sa njim.

Momak oko kojeg će se u budućnosti formirati i seniorska reprezentacija Nemačke je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želja minhenskog Bajerna, ali ga prate i madridski Real, Barselona, Mančester siti i mnogi drugi.

Među njima je i Liverpul, Klop jako ceni talentovanog zemljaka i navodno je spreman da narednog leta odreši kesu za njegove usluge.

Naime, prema pojedinim pisanjima, "Redsi" su čak i poslali ponudu za njegove usluge na "Baj Areni", tešku 125 miliona evra!

Od starta je bilo jasno da Leverkuzen neće pristajati na manje od 100 miliona, a izgleda da su na "Enfildu" rešili da podignu lestvicu i da što pre obezbede potpis sjajnog fudbalera.

Videćemo koliko ima istine u svemu ovome i da li je Bajern spreman da reaguje, u Minhenu su verovali da mogu oko Haverca da formiraju novu generaciju, ali Klop se ponovo sprema da im pomrsi račune.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.