Zemljotres u BiH

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 07:17

Zemljotres u BiH

Slabiji zemljotres jačine 3,3 stepena Rihtera, s epicentrom kod Gruda, noćas je u 0.23 sata potresao zapadnu Hercegovinu.

Potres se osetio i na širem području, uključujući Dalmaciju.

Kako su izvestili iz Evromediteranskog seizmološkog centra (EMSC), magnituda potresa je bila 3,3 stupnja Rihtera. Potres se dogodio na dubini od dva kilometra.

Osim uznemirenosti, takvi potresi ne izazivaju druge posledice, prenosi Hina.

Pratite nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"DOBRO PROTUTNJALO" Zemljotres opet zaljuljao komšije - od Hercegovine se osetio čak u Dalmaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023

Potres se dogodio na dubini od dva kilometra...Umeren potres jačine 3.3 prema Rihteru s epicentrom kod Gruda uzdrmao je u 00:23 zapadnu Hercegovinu i osetio se na širem području, uključujući Dalmaciju...Kako su izvestili iz Evromediteranskog seizmološkog zavoda (EMSC), magnituda potresa je bila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.