Zemljotres pogodio Kolumbiju

Izvor: B92, 13.Avg.2013, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres pogodio Kolumbiju

Bogota -- Zemljotres magnitude 6,5 stepeni Rihterove skale potresao je severozapad Kolumbije, ali nije bilo neposrednih izveštaja o žrtvama ili materijalnoj šteti.

Kolumbijska seizmološka mreža saopštila je da je zemljotres pogodio u prepodnenim časovima po lokalnom vremenu Tihi okean, preneo je danas AFP.

Kolumbijske vlasti su isključile mogućnost opasnosti od cunamija.

U kolumbijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izveštaju se kaže da se zemljotres posebno osetio u gradu Kvibdo (Quibdo), glavnom gradu oblasti Čoko (Choco) gde su ljudi istrčali na ulice.

On se osetio i u oblastima Kvindio (Quindio) i Tolima.

Kolumbijski seizmolozi su, između ostalog, saopštili da je zemljotres bio na dubini manjoj od 30 kilometara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jak zemljotres u Kolumbiji

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2013

Zemljotres jačine 6,5 stepeni Rihterove skale potresao je severozapad Kolumbije, ali nije bilo neposrednih izveštaja o žrtvama ili materijalnoj šteti.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.