Zemljotres pogodio Avganistan, Indiju i Pakistan

Izvor: Radio 021, 22.Nov.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres pogodio Avganistan, Indiju i Pakistan

Zemljotres jačine 5,9 stepeni Rihterove skale pogodio je večeras severne delove Avganistana, a osetio se i u Nju Delhiju, glavnom gradu Indije, kao i Pakistanu.

Epicentar zemljotresa registrovan je na 22 kilometra jugozapadno od Aškašama, 300 kilometara severoistočno od Kabula, na dubini od 92,4 kilometra, prenele su agencije.

U pitanju je slabo naseljena oblast u blizini granice s Avganistanom. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sada nema izveštaja o eventualnoj šteti ili povređenima.

Više od 200 ljudi je poginulo, a 1.000 povređeno u zemljotresu jačine 7,5 stepeni Rihtera koji je krajem oktobra pogodio severoistocni deo Avganistana, a snažno se osetio i u Pakistanu, Indiji i Tadžikistanu.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zemljotres jačine 5,9 stepeni na severu Avganistana

Izvor: Beta, 22.Nov.2015

Zemljotres jačine 5,9 stepeni Rihterove skale pogodio je večeras severni deo Avganistana i osetio se u 1000 kilometara udaljenom Nju Delhiju i u susednom Pakistanu, saopštio je američki Institut za geologiju.Epicentar potresa bio je na dubini od 92,4 kilometara, 20 kilometara jugozapadno od grada...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.