Zemljotres na Filipinima, moguć cunami

Izvor: Beta, 29.Dec.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres na Filipinima, moguć cunami

Zemljotres jačine 6,9 pogodio je danas južno filipinsko ostrvo Mindanao, saopštio je Američki geološki institut, dodajući da postoji opasnost od cunamija.Epicentar je bio jugoistočno od grada Davao, na dubini od 59 kilometara.Institut je upozorio na cunamije na Pacifiku, navevši da su "mogući opasni talasi" na obalama juga Filipina i severa Indonezije.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zemljotres na Filipinima, moguć cunami

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Dec.2018

Zemljotres jačine 6,9 pogodio je južno filipinsko ostrvo Mindanao, saopštio je Američki geološki institut, dodajući da postoji opasnost od cunamija. Epicentar je bio jugoistočno od grada Davao, na dubini od 59 kilometara. Institut je upozorio na cunamije na Pacifiku, navevši da su "mogući...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.