Zemljotres magnitude 4,1 Rihterove skale kod Petrovca na Mlavi, detektovali seizmogrami u Boru i Zaječaru

Izvor: Bor030.net, 07.Dec.2023, 09:07

Zemljotres magnitude 4,1 Rihterove skale kod Petrovca na Mlavi, detektovali seizmogrami u Boru i Zaječaru

Jutros u 04.45 registrovan je zemljotres magnitude 4.1 Rihterove skale u regionu mesta Petrovac na Mlavi, saopštio je Republički seizmološki zavod. Upicentar je bio 12 kilometara jugoistočno od Petrovca na Mlavi. RSZ je saopštio da je teorijski intenzitet u epicentru procenjen je na VI stepena Merkalijeve skale. „Zemljotresi ovakvog intenziteta mogu izazvati mala oštećenja na […] The post Zemljotres magnitude 4,1 Rihterove skale kod Petrovca na Mlavi, detektovali seizmogrami u Boru i Zaječaru appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres pogodio Crnu Travu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2023

Zemljotres jačine 3 stepena Rihterove skale pogodio je danas oko 12 sati okolinu Crne Trave, saopštio je Republički seizmološki zavod...Potres je bio na dubini od 8 kilometara i registrovan je 13 kilometara jugoistočno od Crne Trave...Prema Merkalijevoj skali teorijski intenzitet u epicentru procenjen...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.