Zemljotres kod Kučeva, tresle se zgrade i u Boru

Izvor: Bor030.net, 09.Jun.2016, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres kod Kučeva, tresle se zgrade i u Boru

Zemljotres srednje jačine od 4.4 stepena po Rihterovoj skali potresao je istočnu Srbiju u četvrtak u jutarnjim satima.

U 04:05 časova po lokalnom vremenu registrovan je zemljotres magnitude 4.4 jedinica Rihterove skale u regionu mesta Kučeva.

Intenzitet u epicentru procenjen je na VI-VII stepena Merkalijeve skale.

Zemljotresi >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << ovakvog intenziteta mogu izazvati mala oštećenja na objektima u epicentralnoj oblasti, saopštio je Republički seizmološki zavod.

Zemljotres se osetio u Majdanpeku, Žagubici i u na višim spratovima zgrada u Boru.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres kod Kučeva

Izvor: Beta, 09.Jun.2016

Zemljotres magnitude 4.4 jedinica Rihterove skale registrovan je rano jutros u regionu mesta Kučeva, navodi se na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda, a kako mediji javljaljaju zemljotres su osetili i stanari viših spratova zgrada u Nišu.Zemljotres se dogodio u 4.05 časova."Intenzitet u epicentru...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.