Zemljotres jačine 6,2 stepena u Japanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres jačine 6,2 stepena u Japanu

Zemljotres jačine 6,2 stepena osetio se danas na severoistočnoj obali Japana, ali nije izdato upozorenje na cunami, saopštila je japanska meteorološka agencija.

Epicentar zemljotresa koji se dogodio u 7.23 po lokalnom vremenu bio je nedaleko od prefekture fikušima, na dubini od 50 kilometara, prenosi Rojters.

Nema izveštaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o materijalnoj šteti.

Zemljotresi su česti u Japanu, koji je jedno od seizmički najaktivnijih područja na svetu.

U toj zemlji se dogodi 20 odsto svetskih zemljotresa jačine veće od šest stepeni.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Japanu,   Cunami u Japanu,   Cunami

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zemljotres jačine 6,2 stepena u Japanu

Izvor: B92, 04.Avg.2019

Zemljotres jačine 6,2 stepena osetio se na severoistočnoj obali Japana, nije izdato upozorenje na cunami, saopštila je japanska meteorološka agencija u nedelju...Epicentar zemljotresa koji se dogodio u 7.23 po lokalnom vremenu bio je nedaleko od prefekture fikušima, na dubini od 50 kilometara, prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.