Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2024, 07:31

Zemljotres jačine 5,4 stepena po Rihteru pogodio Crnu Goru, osetio se i u jugozapadnoj Srbiji

Zemljotres koji je jutros pogodio Crnu Goru, osetio se i u jugozapadnoj Srbiji, rečeno je Tanjugu u Republičkom seizmološkom zavodu Srbije. Kako je rekao dežurni seizmolog, nakon zemljotresa magnitude 5,5 jedinica Rihterove skale, koji je u 04.06 registrovan u regionu Nikšića, aparati ovog Zavoda registrovali su još 30 udara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZHMS Crne Gore: Zemljotres bio jačine 5,4 stepeni, na granici sa BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2024

Zemljotres jačine 5,4 stepeni Ritherove skale pogodio je Crnu Goru jutros u 04:06, saopšteno je iz crnogorskog Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS). Zemljotres se osjetio i širom BiH, ali i u dijelu Srbije i Hrvatske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.