Zemljotres jačine 4,8 stepeni pogodio Jadransko more, Kratko ali snažno ljuljanje

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 11:55

Zemljotres jačine 4,8 stepeni pogodio Jadransko more, "Kratko ali snažno ljuljanje"

Zemljotres jačine 4,8 stepeni registrovan je danas u Jadranskom moru, na dubini od 10 kilometara, navodi se na sajtu Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra.

Potres se dogpdio u 9.23 sati.

Navodi se da je epicentar je bio 156 kilometara jugozapadno od Podgorice i 101 kilometar severoistočno od Barija.

Građani su opisali svoja iskustva na aplikaciji EMSC-a.

"Dubrovnik se treso. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kratko, ali snažno", "Osećalo se ljuljanje", "Kratko ljuljanje, vrlo neprijatno", "Na stolu mi plešu monitori", "Trebalo je desetak sekundi", "Nameštaj se ljuljao, ali na kratko", samo su neki su od komentara na aplikaciji.

Neki navode da ih je zemljotres probudio i šokirao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZORAN ZEMLJOTRES U JADRANSKOM MORU! Potres se snažno osetio širom regiona - tresli se i Dubrovnik i Budva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024

Jak zemljotres u Jadranskom moru, potres bio na 150 kilometara od Podgorice...Zemljotres jačine 4,8 stepeni registrovan je danas u Jadranskom moru, na dubini od 10 kilometara, navodi se na sajtu Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC)...Potres se dogodio u 9.23 sati, a epicentar je bio 156...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Požar na deponiji kod Zaječara FOTO

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 00:16

Izbio je požar pored puta Zaječar-Paraćin, a kako piše stranica 192_rs, zapalila se deponija...Kako se vidi na fotografiji, širi se gust dim oko ovog područja...Za sada nije poznato kako je izbio požar...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.