Zemljotres jačine 3,6 stepeni protresao područje Mostara

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres jačine 3,6 stepeni protresao područje Mostara

Zemljotres jačine 3,6 stepeni Rihterove skale registrovan je na području Mostara, saopšteno je iz Seizmološke službe Republičkog hidrometeorološkog zavoda, prenosi RT RS.

U saopštenju se navodi da je zemljotres, sa procenjenim intenzitetom u epicentralnoj zoni od pet stepeni Merkalijeve skale, registrovan u 00.48 časova.

Kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << navodi na sajtu EMSC, koji prati seizmološke aktivnosti u svetu, potres se dogodio na dubini od dva kilometra.

M3.9 #earthquake (#zemljotres) strikes 10 km SW of #Mostar (Bosnia & Herzegovina) 16 min ago. Effects reported by eyewitnesses: pic.twitter.com/IZb0FooSjd

Prema dosadašnjim informacijama na objektima prilikom potresa nije nastala šteta, a građani su bili uznemireni.

Zemljotres se osetio u drugim delovima Hercegovine, kao i u Dalmaciji.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.