Izvor: Blic, 09.Feb.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZEMLJOTRESI U MEKSIKU Registrovana dva potresa, njihale se zgrade, ali nije bilo evakuacija

Zemljotres jačine 5,8 stepeni Rihterove skale pogodio je danas pacifičku obalu Meksika u blizini lučkog grada Manzaniljo, prenosi Rojters.

Navodi se da za sada nema navoda o većoj materijalnoj šteti ili povređenima.

Geološki institut SAD objavio je da je epicentar zemljotresa bio na 50 kilometara jugozapadno od Manzanilja, na dubini od deset kilometara.

Rojters prenosi reči jednog od zaposlenih u hotelu "Alondra Hotel" u obližnjem gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bara de Navidad koji kaže da su gosti snažno osetili dva odvojena potresa.

- Drugi je bio jači... Dosta pomeranja zgrada i parkiranih kamiona - rekao je zaposleni i dodao da nije bilo potrebe za evakuacijom hotela.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jak zemljotres u Meksiku, njihale se zgrade

Izvor: B92, 09.Feb.2018

Zemljotres jačine 5,8 stepeni Rihterove skale pogodio je pacifičku obalu Meksika u blizini lučkog grada Manzaniljo, prenosi Rojters...Navodi se da za sada nema navoda o većoj materijalnoj šteti ili povređenima...Geološki institut SAD objavio je da je epicentar zemljotresa bio na 50 kilometara...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.