ZEMLJOTRES PONOVO POGODIO ZAGREB! Građani u panici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 12:19

ZEMLJOTRES PONOVO POGODIO ZAGREB! Građani u panici!

Brojni Zagrepčani se uznemirili

Slab zemljotres jačine 1,2 stepena pogodio je Zagreb, a, iako se može opisati tek kao podrhtavanje tla, brojni Zagrepčani su se uznemirili.

Epocentar zemljotresa bio je devet kilometara severoistočno od Zagreba, a više od 350 građana hrvatske prestonice ostavilo je komentare na sajtu EMSC-a.

"Lagano podrhtavanje, užasan zvuk", "Mislila sam da je na zgradi netko jače vrata zalupio", "Tutnjava i dosta se zatreslo", samo su neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BLAGI ZEMJOTRES UZNEMIRIO GRAĐANE ZAGREBA: Lagano podrhtavanje, užasan zvuk

Izvor: Kurir, 03.Avg.2020

Slab zemljotres jačine 1,2 stepena pogodio je Zagreb, a iako se može opisati tek kao podrhtavanje tla, brojni Zagrepčani su se uznemirili.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.