ZAMLJA PUCALA KAO PAPIR!  Katastrofalan zemljotres pogodio KInu, poginulo 100 osoba (VIDEO)

Izvor: Press, 08.Avg.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAMLJA PUCALA KAO PAPIR! Katastrofalan zemljotres pogodio KInu, poginulo 100 osoba (VIDEO)

Na hiljade ljudi je povređeno.
Foto: Pixabay.com
Zemljotres jačine 6,6 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas zapadni deo Kine, saopštio je Američki geološki zavod, a strahuje se da je poginulo oko stotinu ljudi, dok je na hiljade povređeno.
Na osnovu prvih procena, kineska Nacionalna komisija za vanredne situacije saopštila je da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zemljotresu u zabačenom regionu u provinciji Sečuan oštećeno oko 130.000 kuća, prenosi francuska agencija.
6.5 earthquake reported #Jiuzhaigou county #Sichuan #RedCross Society of China alert yet impact not known. @Federation @IFRCAsiaPacific pic.twitter.com/8RtvtWaGNF
— Maude Froberg (@maudefroberg) August 8, 2017 Epicentar zemljotresa bio je 200 kilometara severozapadno od Guangujana.
Sinhua izveštava da je usled zemljotresa došlo do oštećenja na pojedinim objektima i da su vlasti organizovale mlađe ljude da pomognu u evaukaciji manjeg broja stanovnika u okrugu Djiudžaiguo.
#LOÚLTIMO: Víctimas son tratadas en la calle luego del terremoto de 7,0 en #Jiuzhaigou, #China. Al menos 4 muertos y 30 heridos. pic.twitter.com/Yp58JPElzL
— El Mundo Al Segundo (@MundoAlSegundo) August 8, 2017

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.