Vladavina Raka: Vreme povezivanja i dobrih dela!

Izvor: Svet plus, 24.Jun.2022, 20:30

Vladavina Raka: Vreme povezivanja i dobrih dela!

Počela je vladavina Raka, vreme povezivanja i dobrih dela! Neki će usvojiti napuštenu ili bolesnu životinju, ponuditi pomoć izbeglicama i žrtvama zemljotresa ili pokloniti staru odeću i igračke komšijama.

Počela je vladavina Raka, a Sunce će u ovom sazvežđu biti sve do 22. jula. Letnji solsticij i vladavina Raka stigli su u utorak, 21. juna u 11.13 časova, ujedno i najduži dan u godini na severnoj hemisferi.

Ova prirodna pojava nastala je zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << maksimalnog nagiba Severnog pola u pravcu Sunca, tačno šest meseci između dva zimska solsticija Letnji solsticij i vladavina Raka stigli su u utorak, 21. juna u 11.13 časova.

Ovaj prirodni fenomen je zbog maksimalnog nagiba Severnog pola u pravcu Sunca, tačno šest meseci između dva zimska solsticija. Iako će narednih nedelja biti toplije, sunce će već od srede početi da zalazi na ekliptiku, a dani će se skoro neprimetno skraćivati.

U astrološkom smislu, letnji solsticij označava prelazak iz površnog i okretnog Blizanca u emotivnog i romantičnog Raka, koji pojačava želju za intimnošću sa voljenima. U zapadnoj astrologiji, znaci nisu povezani sa sazvežđima, već sa položajem Sunca na ekliptici u određeno doba godine. Kao što su poreklo zodijaka i početak Ovna u tački prolećne ravnodnevice, tako je početak Raka 90 stepeni niže od ekliptike, u tački solsticija.

Narednih 30 dana, dok Sunce ne uđe u domen Lava, biće vreme povezivanja sa vama najbližima, sa vašim precima i sa istorijom vašeg naroda. U periodu raka, vaša percepcija će biti oštrija, a vaša intuicija više usklađena sa mentalnim stanjima drugih ljudi. Bićete osetljiviji na vibracije iz okoline i moći ćete da čitate šta drugi osećaju i žele. Ako ste ipak introvertni, priliv podataka kojima će vas drugi nesvesno obasipati prilično će vam smetati. Kao rezultat toga, možda ćete imati povećanu potrebu za spavanjem ili umrtvljenjem alkohola.

Mnogi će u narednim nedeljama biti zainteresovani za proučavanje porodične genealogije, razgledanje i preuređivanje starih slika, traženje bivših ljubavnika, prijatelja, kolega i komšija. Jednostavno, poželećete da znate gde i ko šta radi, čak i ako niste kontaktirali nijednog od njih (mada neki od vas sigurno hoće).

Neki će usvojiti napuštenu ili bolesnu životinju, ponuditi pomoć izbeglicama i žrtvama zemljotresa ili pokloniti staru odeću i igračke komšijama. Sami Škorpije, Ribe, Bik, Devica i Rak su najbolji u periodu Raka, dok su Ovan, Vaga i Jarac u nešto slabijoj formi i skloniji tužnim raspoloženjima.

 
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.