VUČIĆ IZAZVAO ZEMLJOTRES NA INSTAGRAMU: Pogledajte kako se predsednik Srbije našalio na svoj račun (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 18:06

VUČIĆ "IZAZVAO ZEMLJOTRES" NA INSTAGRAMU: Pogledajte kako se predsednik Srbije našalio na svoj račun (FOTO)

Predsednik je, uz komentar "Unapred se radujem", podelio objavu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našalio se na svoj račun na Instagram profilu objašnjavajući kako će izgledati njegov ispit u Visokoj sportskoj školi strukovnih studija.

Predsednik je, uz komentar "Unapred se radujem", podelio ovu objavu.

Унапред се радујем 😄

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on Jul 20, 2020 at 8:39am PDT

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Aleksandar Vučić uz svoje ime već ima jednu diplomu sa Pravnog fakulteta, gde je bio jedan od najboljih studenata koji je završio sa prosekom "devet". A sada u novi izazov je krenuo sa izjavom:

- Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta - Visoke sportske škole strukovnih studija @sportskaizdravstvena, u želji da postanem košarkaški trener za klince. Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova - napisao je Aleksandar Vučić na svom instagram profilu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u okviru turneje "Budućnost Srbije" koristio svaki trenutak da sa mališanima odigra partiju basketa. Takođe, predsednik je pre nepunih mesec dana najavio da će postati ponovo student i upustiti se u nove akademske izazove. On je tom prilikom rekao da mu je želja da trenira "klince" u malom klubu i da aspiracije ka vođenju nekih velikih košarkaških klubova nema.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.