Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Maj.2013, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Snažan tornado pogodio Italiju

Četiri osobe su povrijeđene, a više desetina kuća je ostalo bez krovova kada je tornado pogodio italijansku pokrajinu Emilija Romanja, prenijeli su danas italijanski mediji. Ni najstariji stanovnici ovog kraja ne pamte sličan fenomen, javila je agencija Ansa. Gradonačelnik mjesta Bentivoljo, jednog od najteže pogođenih tornadom, rekao je da je situacija u gradu kao poslije zemljotresa. Desetine kuća su ostale bez krovova, a neke su i potpuno uništene, navodi Ansa. Među nevremenom pogođenim gradovima su i Bolonja i Ferara. Zvaničnici na licu mjesta utvrđuju nastalu štetu koja bi mogla da iznosi i više miliona evra. {youtube}TFtj7PT60Bw{/youtube} (Agencije/ BLLIVE) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/italija-cetiri-osobe-povrijedjene-u-tornadu.html)
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tornado protutnjao Italijom

Izvor: Mondo, 04.Maj.2013

Povređene su četiri osobe, a više desetina kuća je ostalo bez krovova kada je tornado pogodio italijansku pokrajinu Emilija Romanja, preneli su danas italijanski mediji...Ni najstariji stanovnici ovog kraja ne pamte sličan fenomen, javila je agencija Ansa...Gradonačelnik mesta Bentivoljo, jednog...

Nastavak na Mondo...

Četiri osobe povređene u tornadu u Italiji

Izvor: Akter, 04.Maj.2013

Više desetina kuća je ostalo bez krovova kada je tornado pogodio italijansku pokrajinu Emilija Romanja

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.