Izvor: Blic, 16.Mar.2024, 16:40

"ULAZIMO U PERIOD NAJJAČIH ZEMLJOTRESA U SRBIJI" Stručnjaci upozoravaju: Ove tačke su najkritičnije, a evo i KOLIKA BI ŠTETA mogla biti

Zemljotres jačine 5.4 stepena po Rihterovoj skali potresao je teritoriju Crne Gore pre nekoliko dana. Od tada, tlo ne miruje, pa se svakoga dana registruju manji potresi, a poneki se čak osećaju i u Beogradu. Da li i Srbiji preti jedan takav zemljotres i da kakvo nas leto čeka otkrio je Ivan Ristić, elektrotehničar koji se već tri decenije profesionalno bavi meteorologijom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRBIJA NA UDARU SNAŽNOG POTRESA? OVDE JE NAJKRITIČNIJE! Užasavajuće najave stručnjaka: "Zemljotresa će biti, samo je pitanje gde i koliko snažnog!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024

Očekuje se da će na udaru biti centralni delovi Srbije...Zemljotres jačine 5.4 stepena po Rihterovoj skali potresao je teritoriju Crne Gore pre nekoliko dana. Od tada, tlo ne miruje, pa se svakoga dana registruju manji potresi, a poneki se čak osećaju i u Beogradu. Da li i Srbiji preti jedan takav...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.