Izvor: Beta, 24.Avg.2016, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U zemljotresu u Italiji poginulo više od 120 ljudi

U snažnom zemljotresu koji je u noći izmedju utorka i srede pogodio centralnu Italiju poginulo je najmanje 120 osoba, a i dalje se traga za velikim brojem ljudi, saopštio je italijanski premijer Mateo Renci."Nastradalo je najmanje 120 ljudi, a povredjeno 368, i taj bilans još nije konačan", rekao je Renci na konferenciji za novinare u Rijetiju, nedaleko od epicentra zemljotresa.Zemljotres magnitude 6,2 delimično je uništio najmanje tri sela u planinskoj oblasti severoistočno od glavnog grada Rima.Spasilačke ekipe i dalje tragaju za ljudima nestalim u ruševinama, a desetine povredjenih zbrinute su na licu mesta i prebačene u bolnice.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZEMLjOTRES U ITALIJI: Novi bilans - 37 mrtvih! (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Avg.2016

Broj poginulih u jakom zemljotresu koji je pogodio tri grada u Italiji, porastao je na 37 Broj poginulih u jakom zemljotresu koji je pogodio tri grada u Italiji, porastao je na 37, saopštila je italijanska Služba civilne zaštite. Ta služba koja koordinira spasavanje, dodala...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.