TRESLO SE TLO I U SRBIJI: Snažan potres koji je pogodio Hrvatsku osetio se i u našim gradovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2020, 09:43

TRESLO SE TLO I U SRBIJI: Snažan potres koji je pogodio Hrvatsku osetio se i u našim gradovima

Zemljotres koji je jutros pogodio komšije osetio se i u Srbiji.

Zagreb je jutros u 6.35 pogodio jak zemljotres od od 5,2 stepena po Rihteru.

Nakon ovog, pogodio ga je još jedan u 6.49 sati, od 4, 4 stepena, a kako se saznaje u Seizmološkom zavodu Srbije, prvi potres osetio se i u nekoliko gradova i u nšaoj zemlji.

- Prvi potres osetio se u Novom Sadu, Beogradu, a kako nam javljaju treslo se i u Bačkoj Topoli - rečeno je u Seizmološkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zavodu Srbije.

Navode da se drugi potres koji je pogodio Zagreb nije osetio u Srbiji.

Prvi potres u Zagrebu bio na dubini od dva kilometra, a epicentar 12 kilometara jugozapadno od Siska i 50 kilometara jugoistočno od Zagreba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolina Pišek se oglasila nakon zemljotresa u Zagrebu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2020

Zagreb je jutros u 6.35 pogodio jak zemljotres od 5,2 stepena po Rihteru. Nakon ovog, pogodio ga je još jedan u 6.49, od 4,4 stepena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.