TRESLA SE CRNA GORA! Zemljotres udario u jeku turističke sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2018, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESLA SE CRNA GORA! Zemljotres udario u jeku turističke sezone

Nije izazvao nikakvu materalnu štetu

Zemljotres jačine 2,7 stepeni Rihterove skale registrovan je danas devet kilometara jugozapadno od Plužina u Crnoj Gori, uz granicu sa Republikom Srpskom, saopšteno je iz Sektora za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore.

Pročitajte i: 

Zemljotres je registrovan u 18.25 časova, a njegova jačina u epicentru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznosila je između četiri i pet stepeni Merkalijeve skale, prenosi mediji.

Žarište zemljotresa locirano je na dubini od sedam kilometara i on nije mogao izazvati materijalnu štetu u epicentralnom području.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.