Snažan zemljotres u Meksiku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2022, 07:01

Snažan zemljotres u Meksiku

Zemljotres jačine 5,3 stepena Rihterove skale pogodio je meksičku državu Oahaka, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar.

Za sada nije prijavljeno da je pričinjena materijalna šteta u zemljotresu, koji je zatresao ovo područje u sredu kasno uveče, saopštile su lokalne vlasti, a prenosi Rojters.

Do zemljotresa je došlo na dubini od 57 kilometara, dodaje EMSC.

Agenciji za civilnu zaštitu Meksika navela da je u kontaktu s lokalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vlastima u Oahaki kako bi se izvršila procena pogođenog područja.

Zemljotres se blago osetio i u prestonici Meksiko Sitijiu, a sistem za uzbunu nije aktiviran, navela je gradonačelnica Klaudija Šajbaum na Tviteru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snažan zemljotres u Meksiku

Izvor: RTS, 26.Maj.2022

Zemljotres jačine 5,3 jedinice Rihterove skale pogodio je meksičku državu Oahaka, saopštio je saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC). . Za sada nije prijavljeno da je pričinjena materijalna šteta u zemljotresu, koji je zatresao ovo područje...

Nastavak na RTS...

Snažan zemljotres u Meksiku

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2022

​MEKSIKO SITI - Zemljotres jačine 5,3 stepena Rihterove skale pogodio je meksičku državu Oahaka, saopštilo je Evropsko - mediteranski seizmološki centar.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.