Snažan zemljotres u Iranu, povređeno 76 osoba

Izvor: N1 televizija, 02.Maj.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažan zemljotres u Iranu, povređeno 76 osoba

Najmanje 76 osoba je povređeno u zemljotresu jačine 5,2 stepena po Rihteru, koji je jutros potresao jugozapad Irana, javlja Anadolija.

Centar za seizmologiju pri Univerzitetu u Teheranu saopštio je da se zemljotres dogodio u 8,38 sati po lokalnom vremenu. Epicentar je registrovan nedaleko od grada Sisakt i na dubini tla od osam kilometara.

Zemljotres se osetio i u nekoliko susednih gradova, a >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << do sada nema izveštaja o posledicama potresa.

Iranska državna televizija objavila je da je, prema preliminarnim podacima, povređeno 76 osoba, među njima su dve u teškom zdravstvenom stanju.

Ekipe za traženje i spasavanje su na terenu i postoji zabrinutost da bi moglo da bude mrtvih.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.