Snažan zemljotres prekinuo intervju premijerke Islanda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2020, 06:44

Snažan zemljotres prekinuo intervju premijerke Islanda

Snažan zemljotres, jačine 5,6 stepeni Rihterove skale, nakratko je prekinuo intervju koju je sa premijerkom Islanda Katrin Jakobsdotir vodio novinar američkog Vašington posta.

Jakobsdotir je govorila o uticaju pandemije na turizam, kada je njena kuća počela da se trese, što je vidno potreslo liderku Islanda, prenosi CNN .

"Izvinite, upravo se dogodio zemljotres", rekla je Jakobsdotir.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Ona se ubrzo nasmejala i rekavši: "Pa, ovo je Island".

Potom je nastavila da odgovara na pitanja novinara.

"Ja sam dobro, kuća je jaka, tako da bez brige", dodala je 44-ogodišnja premijerka, koja je na čelu te ostrvske države od 2017. godine.

Zemljotres jačine 5,6 stepeni Rihterove skale pogodio je u utorak popodne oblast udaljenu 10 kilometara jugozapadno od Hafnarfjordura, priobalnog grada u blizini prestonice Rejkjavika, naveo je Geološki topografski institut SAD.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snažan zemljotres prekinuo intervju islandske premijerke

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2020

REJKJAVIK - Snažan zemljotres, jačine 5,6 stepeni Rihterove skale, nakratko je prekinuo intervju koju je sa premijerkom Islanda Katrin Jakobsdotir vodio novinar američkog "Washington posta".

Nastavak na Nezavisne Novine...

"PA, OVO JE ISLAND" Zemljotres prekinuo premijerku Islanda usred intervjua uživo, evo kako je reagovala (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Okt.2020

Snažan zemljotres, jačine 5,6 stepeni Rihterove skale, nakratko je prekinuo intervju koji je sa premijerkom Islanda Katrin Jakobsdotir vodio novinar američkog Vašington posta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.