Snažan zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihteru pogodio Avganistan

Izvor: B92, 05.Avg.2023, 19:23

Snažan zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihteru pogodio Avganistan

Zemljotres jačine 5,7 stepeni Rihterove skale pogodio je danas Region Hindukuša u Avganistanu, saopštio je nemački Istraživački centar za geonauke (GFZ).

Kako je saopšteno, potres se dogodio na dubini od 195 kilometara, navodi se u saopštenju GFZ.

Za sada nema podataka o eventualnim žrtvama i pričinjenoj materijalnoj šteti, preneo je Tanjug.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres pogodio severoistok Kine

Izvor: B92, 05.Avg.2023

Zemljotres jačine 5,5 stepeni Rihterove skale pogodio je danas region severoistočne Kine, saopštio je Nemački istraživački centar za geonauke (GFZ)...Potres se dogodio na dubini od 10 kilometara, saopštio je GFZ...Za sada nema podataka o žrtvama i materijalnoj šteti...Pratite nas na našoj Facebook...

Nastavak na B92...

SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO KINU! Zveknulo je žestoko, OVAJ deo zemlje na udaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023

Potres se dogodio na dubini od 10 kilometara..Zemljotres jačine 5,5 stepeni Rihterove skale pogodio je danas region severoistočne Kine, saopštio je Nemački istraživački centar..za geonauke (GFZ). , saopštio je GFZ. Za sada nema podataka o žrtvama i materijalnoj šteti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.