Slabiji zemljotres pogodio Sarajevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2020, 13:19

Slabiji zemljotres pogodio Sarajevo

Zemljotres jačine 2,7 stepeni prema Rihterovoj skali pogodio je danas šire područje Sarajeva, potvrđeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Kako je navedeno u saopštenju, zemljotres se dogodio u 12.07, a njegov intenzitet bio je tri stepena prema Merkalijevoj skali.

Zemljotres je osetio veliki broj građana u Sarajevu i naseljima oko glavnog grada, ali i u Visokom i Brezi, navodi portal klix.ba .

Podrhtavanje tla jačine 2,7 stepeni ne može naneti štetu objektima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Slabiji zemljotres pogodio Sarajevo

Izvor: RTS, 15.Okt.2020

Zemljotres jačine 2,7 jedinica Rihterove skale pogodio je danas šire područje Sarajeva, potvrđeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. . Kako se navodi u saopštenju, zemljotres se dogodio u 12 stai i 7 minuta, a njegov intenzitet bio je tri stepena Merkalijeve...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.