Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2023, 17:55

Skupo otkazivanje uplaćenih aranžmana letovanja

Nedavni zemljotresi u Turskoj, napad ajkule u popularnom letovalištu u Egiptu samo su neki od razloga zbog kojih se neki odlučuju da otkažu uplaćeno letovanje ili pokušavaju da zamene aranžman za drugu destinaciju. U takvim situacijama, neretko se desi da i turisti i organizatori putovanja budu nezadovoljni. Zato je, pre svakog uplaćenog putovanja, neophodno dobro se informisati o tome koje obaveze i prava imate.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Koliko košta odustajanje od uplaćenog aranžmana za letovanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2023

Strah da se ne ponove zemljotresi u Turskoj, strah od novog napada ajkule u Egiptu.. Za pojedine turiste u Srbiji, koji su još zimus počeli da plaćaju letovanje, dovoljan su razlog da ga otkažu. Ako se od aranžmana odustane 20 do 45 dana pre polaska, turističke agencije zadržavaju samo 10 do 20...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.