STVARI SU POČELE DA SE TRESU, SKOČIO SAM... Ispovesti iz prve ruke o SNAŽNOM ZEMLJOTRESU koji je danas pogodio Srbiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 19:58

"STVARI SU POČELE DA SE TRESU, SKOČIO SAM..." Ispovesti iz prve ruke o SNAŽNOM ZEMLJOTRESU koji je danas pogodio Srbiju (FOTO)

Meštani pričaju šta se sve dogodilo tokom zemjotresa.

Jači zemljotres od 3,7 stepena Rihterove skale pogodio je okolinu Vrnjačke Banje, a osetio se u Kraljevu, Kragujevu, Beogradu, Kruševcu...

Epicentar zemljotresa detektovan je na 6 kilometara, na 26 kilometara jugoistočno od Kraljeva i 16 kilometara jugozapadno od Trstenika.

5-6 sekundi je solidno zatreslo, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanovnik Vrnjačke Banje. Prozori su se zatresli, pas je počeo da laje, kaže on.

- Stvari su počele da se tresu, skočio sam da uhvatim televizor koji je bio na ivici da ne padne, ali na sreću nije ništa razbijeno - rekao je on.

#Earthquake (#земљотрес) possibly felt 35 sec ago in #Serbia. Felt it? Tell us via:

📱https://t.co/bKBgMenA4F

🌐https://t.co/44vngdM2ty

🖥https://t.co/OSr2jaub9Y

⚠ Automatic crowdsourced detection, not seismically verified yet. More info soon! pic.twitter.com/RjQt4pRHSP

— EMSC (@LastQuake) August 11, 2023

"Kratko u Kraljevu, ali je naglo zatreslo", "Osetilo se i na Kopaoniku", pisali su građani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.