SRCE ME BOLI, MOLIM SE... Karleuša poslala POTRESNU poruku STRADALIMA u zemljotresu, njene reči TOPE SRCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 20:50

"SRCE ME BOLI, MOLIM SE..." Karleuša poslala POTRESNU poruku STRADALIMA u zemljotresu, njene reči TOPE SRCA

"Molim se za Tursku."

Tursku je rano jutros pogodio snažan zemljotres, jačine 7,7 stepeni po Rihteru. Nešto pre 12 časova po našem vremenu, dogodio se još jedam zemljotres jačine 7,8 stepeni po Rihteru.

Za sada se procenjuje da je poginulo preko 2000 ljudi, a stravične scene zemljotresa obišle su svet.

Ljudi širom sveta pogođeni su nesrećom koja je zadesila Tursku pa su poslali poruke podrške putem društvenih mreža, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << narodu iz Turske, tako i narodu iz Sirije gde se takođe osetio potres.

I brojne javne ličnosti iz naše države poslale su svoje molitve ugroženim državama, a među njima i Jelena Karleuša.

Jelena je poznata kao neko ko voli Tursku i tamo često letuje, pa je među prvima putem svog Instagram profila poslala poruku podrške.

- Molim se za Tursku - napisala je pevačica uz sliku zastave ove države, a sada je posvetila još jednu poruku stradalima u zemljotresu.

Pevačica je na Instagramu posvetila potresnu poruku i to na turskom jeziku.

- Srce me boli dok gledam strašne scene zemljotresa u Turskoj. Srpski narod je uz turski narod u ovim teškim vremenima i molimo se za vas - napisala je Karleuša .
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.