Izvor: Blic, 06.Apr.2024, 16:32

"SRBIJU MOŽE DA POGODI ZEMLJOTRES ISTI KAO U CRNOJ GORI" Naša seizmološkinja otkrila da li postoji razlog za strah i kako da se ponašamo ako se VELIKI POTRES dogodi

Planeta je čini se, nemirnija je u poslednjih godinu dana. Nakon razornih zemljotresa u Turskoj prošle godine, zemljotres jačine 7,4 stepena Rihterove skale pogodio je u sredu Tajvan. Sa druge strane, manji potresi beleže se svakodnevno i u Srbiji i regionu. Nedavno je i Crnu Goru pogodio zemljotres jačine 4,7 stepeni, a koji se osetio i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRESLA SE KINA Zemljotres jačine 5,5 stepeni pogodio region Sinđan

Izvor: Blic, 07.Apr.2024, 11:41

Potres jačine 5,5 stepeni Rihterove skale pogodio je jug Autonomnog ujgurskog regiona Sinđan, na krajnjem severozapadu Kine, saopštenom je danas iz Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.