SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO CRNU GORU! Usledilo još 15 POTRESA, za sada nema izveštaja o LJUDSKIM I MATERIJALNIM ŽRTVAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 08:42

SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO CRNU GORU! Usledilo još 15 POTRESA, za sada nema izveštaja o LJUDSKIM I MATERIJALNIM ŽRTVAMA!

Zemljotres uznemirio region
Zemljotres jačine 5,4 stepeni Ritherove skale pogodio je Crnu Goru jutros u 04:06, saopšteno je iz crnogorskog Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.
Epicentar je bio pet kilometra jugozapadno od Čarođa, tridesetak kilometara severno od Nikšića, na granici sa Bosnom i Hercegovinom, na dubini od 14 kilometara.
Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju su naveli da jačina zemljotresa  odgovara epicentralnom intenzitetu od VII stepeni Merkalijeve skale (MCS) i da je potres mogao izazvati izvesnu materijalnu štetu u epicentralnom području.
Evropsko mediteranski seizmološki centar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NAKON GLAVNOG, USLEDILO JE JOŠ 30 POTRESA" Seizmolog o jakom zemljotresu u Crnoj Gori: Moglo je da dođe do materijalne štete

Izvor: Blic, 14.Mar.2024

Jak zemljotres koji je jutros registrovan u Crnoj Gori, osetio se i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, ali i Srbiji. Seizmolog Srđan Ceković iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju kazao je potres mogao da izazove materijalnu štetu.

Nastavak na Blic...

Zemljotres jačine 5,7 stepeni pogodio Crnu Goru, osetio se do Sarajeva

Izvor: Luftika.rs, 14.Mar.2024

Zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihteru pogodio je rano jutros Crnu Goru.. Prema prvim informacijama, potres je pogodio područje Nikšića, a osetio se sve do Sarajeva.. Potres je registrovan u 4.06 časova. U ovom trenutku nema podataka o materijalnoj šteti.. Nakon procena, saopšteno je da nema...

Nastavak na Luftika.rs...

Ukupno 14 puta zatreslo Crnu Goru

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2024

Zemljotres jačine 5,4 stepeni Riherove skale pogodio je jutros u 4:06 časova Crnu Goru, ali na tome nije stalo, već je u narednih nekoliko sati zatreslo još 13 puta, no ovi zemljotresi su bili manjeg intenziteta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

JOŠ JEDAN SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO CRNU GORU: Epicentar potresa bio je 7 kilometara od Plužina

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024

Zemljotres je zabeležen u 12.48 sati po lokalnom vremenu na dubini od devet kilometara..Kako javlja EMSC, epicentar potresa bio je 7 kilometara od Plužina...Još jedan zemljotres jačine 3,2 stepena Rihterove skale pogodio je Crnu Goru, javlja EMSC......Kako javlja EMSC, epicentar potresa bio je 7...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.