SLABIJI ZEMLJOTRES U CRNOJ GORI: Potres od 2,7 stepeni registrovan kod Plužina

Izvor: Kurir, 10.Avg.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLABIJI ZEMLJOTRES U CRNOJ GORI: Potres od 2,7 stepeni registrovan kod Plužina

Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore je u 18:25 registrovao zemljotres jačine 2,7 stepeni Rihterove skale sa epicentrom na devet kilometara jugozapadno od Plužina.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treslo kod Plužina

Izvor: Mondo, 10.Avg.2018

Sektor za seizmologiju u Crnoj Gori u 18:25 registrovao zemljotres jačine 2,7 stepeni Rihterove skale sa epicentrom na devet kilometara jugozapadno od Plužina...Foto: MONDO, Mario Milojević..Žarište ovog zemljotresa locirano je na dubini od sedam kilometara..."Na osnovu numeričkog modela promjene...

Nastavak na Mondo...

ZEMLJOTRES U ALBANIJI Potres se osetio i u Srbiji, BiH i Makedoniji

Izvor: Blic, 11.Avg.2018, 18:23

Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju danas je u 17 časova i 38 minuta registrovao jači zemljotres, sa epicentrom 20 kilometara jugozapadno od Peskopeje u Albaniji. Zemljotres se značajno osetio i u Crnoj Gori.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.