Povratak Kampaca bi izazvao zemljotres u Realu

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 14:19

"Povratak Kampaca bi izazvao zemljotres u Realu"

"Mundo Deportivo" u četvrtak je objavio informaciju da će argentinski košarkaš Fakundo Kampaco predstojećeg leta da se vratiti u madridski Real.

Dan kasnije tom temom se bavi i španska Marka.

Ugledni španski list donosi tekst "Zemljotres koji može da izazove povratak Kampaca u Real Madridu", u kome navodi da bi dolazak Aregntinca u "kraljevski klub" donelo velike promene na poziciji pleja.

"Povratak Fakunda Kampaca u Real Madrid mogao bi da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izazove dalekosežne promene na poziciji plejmejkera za sledeću sezonu. U stvari, od sadašnjih ogranizatora igre, nijedan nije osigurao svoju poziciju", stoji na početku teksta.

Dalje se navodi da Serhio Ljulj, Serhio Rodriges, Najdžel Vilijams-Gos i Karlos Alosen nemaju zagarantovanu ulogu za sledeću godinu.

"Ljulj je potpisan na još godinu dana, ali... On je ikona ovog zlatnog doba košarkaške sekcije, ugovor je obnovio prošlog leta do 2024. godine, ali nije jasno da li će tu godinu ispuniti, s obzirom na njegov učinak i fizičke probleme. Međutim, njegovi nastupi u poslednjem petom meču protiv Partizana, sa skoro osam poena u nizu, mogu da preokrenu to uverenje. Kao kapiten i legenda, on ima važnu ulogu u svlačionici", objašnjava Marka.

Sa druge strane, budućnost Ćaća je u rukama madridskog kluba.

"Serhio Rodriges se prošlog leta vratio u klub sa ugovorom 1+1. Njegova budućnost je u rukama kluba. On je bio glavni arhitekta istorijskog povratka protiv Partizana. Bio je izvanredan tokom celog meča, ali do sada ništa nije sugersilao da će nastvaiti boravak u Realu. Sledećeg juna imaće 37 godina, iako još uvek zadržava svoju magiju", kaže Marka i dodaje da je veoma komplikovan i ostanak Najdžela Vilijamsa-Gosa.



"Najdžel Vilijams-Gos završava ugovor 30. juna. Za svoje dve sezone u Madridu samo je u nekoliko navrata izvukao najbolju košarku, kao na primer u trećoj utakmici u Beogradu. Fizički problemi su ga sprečavali da bude redovan, a u drugim prilikama primećeno je da je napet, kao da je preopterećen. Osim spektakularnog završetka sezone, čini se da je teško da će ostat
i".

Marka ističe da bi Karlos Alosen mogao da ode na pozajmicu kada se oporavi, a Madriđani su već pokazali interesovanja i za druge kreatore igre, među kojima su Darijus Tompson i Alberto Dijas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠPANCI PIŠU: Kampacov povratak u Real izaziva ZEMLJOTRES!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023

Neko će zbog toga morati da napusti ”kraljeve”....Renomirani list "Mundo Deportivo" u četvrtak je objavio informaciju da će argentinski košarkaš Fakundo Kampaco predstojećeg leta da se vratiti u madridski Real. Dan kasnije tom temom se bavi i španska Marka...Ugledni španski list donosi tekst...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.