Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2021, 07:56

Potres na Novom Zeladu prekinuo govor premijerke

VELINGTON - Premijer Novog Zelanda Džasinda Ardern nakratko je, zbog zemljotresa koji je pogodio prijestonicu Velington, prekinula obraćanje javnosti o empidemiološkoj situaciji, ali je nastavila da govori.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Premijerka Novog Zelanda se obraćala novinarima, a onda je usledio snažan zemljotres - pogledajte njenu reakciju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021

Velington i obližnja područja je i četvrtak potresao zemljotres jačine 5,9 stepeni po Rihterovoj skali..Premijerka Novog Zelanda Džasind Ardern je nakratko zastala dok se obraćala naciji na konferenciji za novinare u vezi sa korona virusom, u trenutku kada je zemljotres potresao Velington, glavni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.