Potres jačine 3,3 stepena u BiH, osetio se i u Dubrovniku

Izvor: Večernje novosti, 03.Maj.2020, 09:47

Potres jačine 3,3 stepena u BiH, osetio se i u Dubrovniku

Zemljotres jačine 3,3 stepena pogodio je noćas područje Bosne i Hercegovine, a osetio se i u Dubrovniku Zemljotres jačine 3,3 stepena pogodio je noćas područje Bosne i Hercegovine, a osetio se i u Dubrovniku, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar. Kako prenosi zagrebački portal Index, epicentar zemljotresa je bio 7 kilometara od Nevesinja, 63 kilometra od Dubrovnika, 30-ak kilometara od Mostara i 75 kilometara od Sarajeva.Seizmološki zavod BiH navodi da je jačina potresa bila 3,2 stepena.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ZEMLJOTRESI NA BALKANU OVOG JUTRA! U Bosni najsnažniji udar: Građani uspaničeno posmatrali kako se SVE TRESE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2020

Seizmološki zavod BiH navodi da je jačina potresa bila 3,2 stepena..Zemljotres jačine 3,3 stepena pogodio je noćas područje Bosne i Hercegovine, a osetio se i u Dubrovniku, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar...Kako prenose mediji, epicenter zemljotresa je bio 7  kilometara od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.