Planeta se ponovo trese: Mjanmar pogodio ozbiljan zemljotres

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planeta se ponovo trese: Mjanmar pogodio ozbiljan zemljotres

Zemljotres jačine 5,1 Rihterove skale pogodio je danas Mjanmar, ali za sada nema podataka o žrtvama ili šteti, saopštio je danas američki Geološki centar.

Kako se navodi, epicentar zemljotresa bio je oko 70 kilometara severozapadno od Jangona, na dubini od oko 10 kilometara, prenosi AP.

Mjanmar se nalazi u aktivnom pojasu u kojem su česti zemljotresi, a navodi se da plitki zemljotresi uzrokuju veću štetu.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Strašan zemljotres pogodio Mjanmar, tresle se zgrade u najvećem gradu nema podataka o žrtvama!

Izvor: BKTV News, 13.Mar.2017

U ovom području su česti zemljotresi...Zemljotres jačine 5,1 Rihterove skale pogodio je danas Mjanmar, ali za sada nema podataka o žrtvama ili šteti, saopštio je danas američki Geološki centar...Kako se navodi, epicentar zemljotresa bio je oko 70 kilometara severozapadno od Jangona, na dubini...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.