Izvor: Blic, 19.Dec.2023, 01:18

PRVI SNIMCI ERUPCIJE VULKANA NA ISLANDU Zastrašujući prizor: Lava šiklja kao iz kabla, nebo crveno, dim i pepeo kuljaju na sve strane (VIDEO)

Na jugozapadu Islanda je danas eruptirao vulkan nakon višenedeljnih intenzivnih zemljotresa, saopštio je meteorološki zavod te zemlje, a sada su se na društvenim mrežama pojavili i prvi snimci!
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela erupcija vulkana na Islandu,nema izveštaja o žrtvama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2023

Na jugozapadu Islanda je eruptirao vulkan nakon višenedeljnih intenzivnih zemljotresa, saopštio je meteorološki zavod te zemlje. Na poluostrvu Rejkjanes lokalne vlasti su proteklih dana evakuisale skoro 4.000 stanovnika grada Grindavik i zatvorile obližnju geotermalnu banju Plava laguna, dok je međunarodni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ZASTRAŠUJUĆE SCENE NA ISLANDU! Lava IZBIJA na sve strane, vatrene kugle obojile nebo u CRVENO - Više od 4.000 stanovnika evakuisano (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2023

Dramatični snimci stižu sa Islanda..Na jugozapadu Islanda je danas eruptirao vulkan nakon višenedeljnih intenzivnih zemljotresa, saopštio je meteorološki zavod te zemlje, a sada su se na društvenim mrežama pojavili i prvi snimci!.. Kako se vidi, na poluostrvu Rejkjanes, otvorila se kora vulkana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.