Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Dec.2023, 10:25

Ovo su bili najjači zemljotresi u istoriji Srbije: Seizmolozi otkrili koja su područja posebno rizična i šta nas očekuje u budućnosti!

SRBIJA – Meštane Petrovca na Mlavi je u četvrtak 7. decembra rano ujutru probudio zemljotres magnitude 4.0 jedinica Rihterove skale. To je bilo čak sedmo podrhtavanje tla u okolini ovog gradića u svega nekoliko dana, a građani su sada u strahu i svi se pitaju samo jedno: hoće li biti jačeg udara? Ana Mladenović seizmolog, […]
Vest Ovo su bili najjači zemljotresi u istoriji Srbije: Seizmolozi otkrili koja su područja posebno rizična i šta nas očekuje u budućnosti! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.