Osmoro poginulih u zemljotresu na severu Indije

Izvor: Akter, 04.Jan.2016, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmoro poginulih u zemljotresu na severu Indije

Najmanje osam osoba poginulo je u snažnom zemljotresu koji je rano jutros pogodio severoistočni deo Indije, saopštile su indijske vlasti

Zemljotres jačine 6,7 stepeni po Rihetrovoj skali pogodio je rano jutro severoistočni deo Indije, kod granice s Mjanmarom i Bangladešom. Američki institut za geofiziku saopštio je da se potres dogodio u 4.35 po lokalnom vremenu, 29 kilometara severozapadno od Impala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << glavnog grada indijske savezne države Manipur.

Prema prvim informacijama, nekoliko desetina stambenih zgrada u Impalu je oštećeno.

U Daki, gde se osetio potres, oko 40 osoba je prebačeno u bolnicu zbog lakših povreda uzrokovanih u metežu koji je nastao kad su gradjani izašli napolje u panici.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.