Opet se treslo u Rumuniji

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 10:10

Opet se treslo u Rumuniji

Zemljotres jačine 4,2 stepena Rihterove skale dogodio se rano jutros u Rumuniji, u okrugu Buzau, u 1:45 po lokalnom vremenu.

Zemljotres se dogodio na dubini od 131,5 kilometara, 52 kilometra severozapadno od Buzaua,a za sada nema izveštaja o pričinjenoj šteti, javlja Ađerpres.

Takođe, u 5:34, u okrugu Tulčea, pokrajina Dobrudža, na dubini od 1,5 km, prijavljen je slabiji zemljotres jačine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2,7 stepeni Rihterove skale.

Zemljotres jačine 5,2 stepena Rihterove skale zabeležen je 7. juna u Aradskom okrugu, u rumunskom delu Banata, na dubini od 5,6 km, a nakon toga usledilo je 13 naknadnih potresa, podseća rumunska agencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo zemljotres u Rumuniji

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2023

Zemljotres jačine 4,2 stepena Rihterove skale dogodio se rano jutros u Rumuniji, u okrugu Buzau.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.