Obalu Meksika pogodio zemljotres magnitude 6,2

Izvor: Vostok.rs, 26.Sep.2012, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obalu Meksika pogodio zemljotres magnitude 6,2

26.09.2012. -

U blizini meksičkog poluostrva Kalifornija, došlo je do zemljotresa magnitude 6,2 stepeni, saopštila je u sredu geološka služba SAD. "Zemljotres je bio prilično jak. Neki su se uspaničili, ali nije bilo povrijeđenih, niti je prijavljena materijalna šteta," - saopštili su u kancelariji za Civilnu odbranu meksičke države Južna Gornja Kalifornija. Epicentar zemljotresa se nalazio u Kalifornijskom zalivu, oko 75 km od grada La Paz.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Objavljen novi pretendent za titulu druge Zemlje

Izvor: Vostok.rs, 27.Sep.2012, 10:15

27.09.2012. -..Novi kandidat za titulu druge Zemlje se našao na listi egzoplaneta, koje bi mogle obezbediti život na svojoj površini. Nova superzemlja, Glize 163s, nalazi se na unutrašnjem delu naseljive zone crvenog patuljka Glize 163, i verovatno na površini ima tečnu vodu. Egzoplanetu su pronašli...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.